Straattheater

Straattheater voor een groot publiek Bij Factory21 zijn we onder andere gespecialiseerd in het opvoeren van straattheater. We hebben diverse, creatieve acts ontwikkeld die we kant en klaar op locatie kunnen komen uitvoeren. Deze acts zijn geschikt voor een groot publiek, en hebben geen podium of andere basis nodig om opgevoerd te kunnen worden. Alle

Straattheater

Straattheater voor een groot publiek

Bij Factory21 zijn we onder andere gespecialiseerd in het opvoeren van straattheater. We hebben diverse, creatieve acts ontwikkeld die we kant en klaar op locatie kunnen komen uitvoeren. Deze acts zijn geschikt voor een groot publiek, en hebben geen podium of andere basis nodig om opgevoerd te kunnen worden. Alle kostuums en attributen voor ons straattheater zijn namelijk mobiel en nemen we gewoon mee. Onze Crazy Trash – rijdende kliko bijvoorbeeld, welke al menig publiek aan het lachen heeft gemaakt. Deze kliko (alias afval etend monster) loopt je nieuwsgierig achterna op straat en maakt een praatje met je, of reageert lichtelijk geërgerd als je er per ongeluk iets in probeert te gooien.

Of de Koffers vol Betovering, welke een magische inhoud bevatten… In één van de koffers zit namelijk Alok de elven prins, die door een boze heks uit zijn land is weggetoverd. Lukt het jouw publiek om deze prins weer naar zijn eigen land terug te krijgen? Met alle attributen uit de andere koffers wordt er getest en getoverd, net zolang tot het lukt!

Straattheater met een duister tintje

Natuurlijk staan wij als artiesten voor humor en vermaak, zowel bij een kindervoorstelling als een show voor volwassenen. En zeker in die tweede categorie kunnen wij er tevens voor zorgen dat het publiek de stuipen op het lijf gejaagd worden. We beschikken namelijk over diverse angstaanjagende kostuums en schmink, waarmee we een heuse Halloween ervaring neer kunnen zetten. Huur onze Witch Sisters in als straattheater, of laat ons een concept op maat maken voor een Halloween evenement. In overleg kunnen we de gehele aankleding inclusief de acteurs, de verhaallijn, de special effects en zelfs de kaartverkoop verzorgen. We doen dus veel meer dan enkel entertainen, en denken graag met u mee voor de perfecte styling en een mooi verhaal.

Theatershows speciaal voor kinderen

Natuurlijk kunnen we naast de diverse vormen van straattheater en entertainment op maat ook voorstellingen voor kinderen verzorgen. Ook daarin zijn we heel creatief en denken we graag met u mee, zodat de show precies past bij het evenement en de leeftijdscategorie van de kinderen. Kindertheater verzorgen is een van onze specialiteiten, en we weten dan ook precies hoe we ze enthousiast krijgen en aansporen hun fantasie en verbeeldingskracht te gebruiken. Door interactieve elementen toe te voegen betrekken we kinderen daadwerkelijk bij de show, en zullen ze zich deze dag nog lang herinneren. We zijn dan ook graag geziene gasten op evenementen voor kinderen, of we nu een show op een podium uitvoeren of vrij rondlopen met onze vermakelijke acts.