Kindertheater

Kindertheater voor op feesten en evenementen

Kindertheater

 

Kindertheater voor op feesten en evenementen

Bent u op zoek naar een originele manier om kinderen tijdens een feest of evenement te vermaken? Bij ons boekt u creatief kindertheater waarmee ze gegarandeerd wel even zoet zijn. We hebben diverse personages en kant en klare voorstellingen die als compleet concept te boeken zijn, maar kunnen ook maatwerk animatie verzorgen. In het tweede geval verzorgen we kindertheater op een manier die past bij uw doelgroep of evenement. We hebben een grote collectie kostuums en typetjes, en kunnen dus op creatieve wijze meedenken in uw wensen.

Entertainment op maat is niet alleen mogelijk voor een kindervoorstelling, maar ook voor volwassenen. We bieden diverse vormen van podium- en straattheater, die desgewenst kunnen worden aangepast aan de hand van uw wensen en budget. Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kindertheater dat de verbeelding aanspreekt

Het belangrijkste in ons werk als artiesten vinden we dat de verbeelding van het hele publiek wordt aangesproken. Bij kinderen is dat over het algemeen makkelijker dan bij volwassenen, daarom is kindertheater maken zo’n dankbaar beroep. Welk typetje of welke voorstelling u ook kiest, we staan er altijd met veel enthousiasme en zetten een show neer die kinderen niet gauw zullen vergeten.

Bij het maken van kindertheater vinden we het bovendien leuk om de kinderen bij de show te betrekken. Bij onze Tommie en Sofie voorstelling bijvoorbeeld, gaan de kinderen samen met Sofie allerlei problemen oplossen die Tommie heeft veroorzaakt. Dit maakt dat ze actief meedenken en constant geboeid blijven. Het is een ontzettend leuke show die voor kinderen van vele leeftijden leuk is om te zien. Liever een griezelshow of een ander thema? Dat kan natuurlijk ook. Op de pagina ‘onze acts’ vindt u het gehele aanbod aan theatershows, waarvan velen geschikt zijn voor kinderen, en sommigen meer voor volwassenen.

 
 
 
 

 

 

Creatief theater op straat

Naast kindertheater zijn we ook gespecialiseerd in het opvoeren van shows op straat of in de vrije ruimte. Al deze shows hebben we zelf ontwikkeld, en zijn inclusief acteurs, outfits en alle attributen. We zetten ze graag met humor en een flinke knipoog neer, wat zowel bij kindertheater als bij shows voor volwassenen belangrijk is. Zo vermaken we gemakkelijk een groot publiek, en blijft onze act ze nog lang bij. Heeft u interesse in een van onze opties voor straat- of kindertheater? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor zowel kant en klaar als maatwerk entertainment.