Magisch entertainment voor evenementen, bedrijfsfeesten, festivals, vakantieparken, winkelcentra en pretparken daar ligt onze kracht. Al meer dan tien jaar verzorgen wij straattheater en kindervoorstellingen in de entertainmentbranche.

Ons straattheater en kindervoorstellingen ontwikkelen wij in huis. Dit zorgt voor kwaliteit en orginaliteit in alles wat door ons ontwikkeld wordt. Voor ons is het belangrijk dat onderwerpen zoals fantasie, magie en sprookjes terug komen in ons straattheater en kindervoorstellingen. Door onze ervaring in de entertainmentbranche weten wij op deze manier jong en oud mee te nemen en te verwonderen. Op deze manier zullen zij nog vaak terug denken aan dit mooie moment. Wellicht heeft u dan ook al één van onze acts of voorstellingen gezien.

Op deze website vindt u ons aanbod in straattheater en kindervoorstellingen. Deze acts zijn kant en klaar en worden direct op de locatie uitgevoerd. Mocht u iets zoeken wat hier niet tussen staat. Geen enkel probleem. Laat het ons weten! Wij kunnen voor u alles op maat maken.  
     
Kortom, u kunt voor al uw entertainment wensen bij ons terecht!

Alex Helmers

Alex Helmers

Eigenaar Factory21