Welkom in de wereld van Factory21

Factory21 is in 2012 opgericht door Alex Helmers en ontwikkeld straattheater en kindervoorstellingen op basis van sprookjes en fantasie. Factory21 staat letterlijk voor de fabriek van de 21e eeuw. Want met oog voor detail bedenken, maken en voer wij ons straattheater en kindervoorstellingen uit. Doordat wij alles zelf creëren en onze focus leggen op kwaliteit en originaliteit, is ons aanbod uniek en nergens anders te vinden.

Met een passie voor entertainment vermaakte Alex al op jonge leeftijd de familie en buurt bewoners in zijn eigen opgebouwde theater. Tijdens zijn opleidingen heeft hij vastgehouden aan zijn passie en dit uitlaten groeien tot Factory21.

Internationaal worden onze acts en voorstellingen uitgevoerd bij uiteenlopende opdrachtgevers van: festivals, evenementen, beurzen, braderieën, pretparken, vakantieparken, winkelcentra en bedrijfsfeesten.

Al meer dan tien jaar weten wij met plezier het publiek te verwonderen en mee te nemen naar die magische fantasie! Een herinnering waar zij nog vaak aan zullen terug denken.