BLOG

Een kindervoorstelling die de fantasie aanspreekt

Bij Factory21 kunt u terecht als u een leuke kindervoorstelling zoekt voor een feest of evenement. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor evenement, want wij hebben verschillende acts te bieden waarmee we de kinderen (en zelfs hun ouders) kunnen vermaken. Tijdens al onze acts spreken we ieders fantasie aan, en we zijn dan ook van mening dat niemand te oud is om zijn of haar fantasie te gebruiken. Een kindervoorstelling kan volledig op maat gemaakt worden aan de hand van uw wensen, maar we hebben ook diverse standaard acts die het heel goed doen. Deze hebben we natuurlijk tot in de puntjes onder de knie, waardoor we gegarandeerd voor groot vermaak kunnen zorgen.

Een kindervoorstelling kunnen wij op diverse locaties uitvoeren, op straat bijvoorbeeld, of in een evenementenhal. We kunnen zelf voor een opbouw zorgen, maar ook gebruik maken van bestaande elementen in de ruimte en daar creatief mee omgaan. Belangrijke onderdelen van kindertheater zijn immers fantasie en improvisatie, waar wij als ervaren artiesten uiteraard in uitblinken.

Een kindervoorstelling met Tommie en Sofie
Een van onze meest populaire acts voor een kindervoorstelling is die van Tommie en Sofie. Met deze twee vrolijk geklede personages is het lachen geblazen tijdens de show. Tommie en Sofie organiseren samen een feest, en natuurlijk gaat er van alles mis. Tommie vergeet bijna alle voorbereidingen te doen, en Sofie heeft taak om dit samen met alle kinderen op te lossen. Het is een ontzettend leuke kindervoorstelling want we betrekken de kinderen bij de show. Door dit interactieve element, maar ook door de vele leuke liedjes en dansjes zullen ze zich niet vervelen, en zich de show nog lang blijven herinneren.

Klein theater op evenementen
Of u nu graag kinderen of volwassenen wilt vermaken op een evenement (of allebei), bij Factory21 bent u aan het juist adres. We hebben meerdere acts die perfect zijn als kindervoorstelling, maar ook diverse opties voor uniek en vermakelijk straattheater. Deze acts zijn altijd kant en klaar en u boekt ze dan ook als geheel, inclusief kostuums, acteurs en attributen. Welke act u ook kiest, wij nemen u mee in uw eigen stukje fantasie, maken uw publiek aan het lachen en gebruiken de verbeeldingskracht van iedere toeschouwer. Heeft u zelf een unieke act in gedachten voor een bepaald evenement? Contacteer ons gerust over de mogelijkheden om entertainment op maat te maken. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide collectie kostuums zijn wij in staat met u mee te denken